Procesy používané k extrakci cukru z cukrové třtiny a cukrové řepy zahrnují těžké podmínky zpracování, vyžadují nepřetržitý a spolehlivý výkon, vysokou produktivitu a dlouhou provozuschopnost.

Armatury ABO valve mohou řídit nebo uzavírat průtok kapalin s těsností třídy A. Nabízíme více než 16 různých typů těsnění (manžet), více než 9 typů disků (motýlů) a různých materiálů tělesa, tak aby co nejlépe fungovali při různých teplotách, tlaků a médiích.

Poskytneme řešení pro každý proces zpracování: u cukrové křtiny její drcení, ohřev šťávy a filtrace, krystalizace za účelem vytvoření krystalů surového cukru, následné odstředění k odstranění zbývající šťávy nebo sirupu. U cukrové řepy čerpání směsi cukrovarnických řízků a šťávy do extrakční věže nebo doprava krystalů cukru rozpuštěných ve vodě.

Navrhneme řešení pro těžké podmínky: manipulace s párou, žíravé chemikálie, znečištěná/viskózní média, pevné krystaly cukru a erozivní magma při zpracování cukru.

Kvalita a bezpečnost jsou naší hlavní prioritou. Dodržujeme řízené kontroly kvality v různých fázích výroby, počínaje vstupem materiálu, kontrolou výroby, testováním těsnosti a konečnou výstupní kontrolou. Cukrovary po celém světě volí armatury ABO k řešení řízení průtoku. Prohlédněte si naše Centrické motýlkové klapky a Excentrické motýlkové klapky.

O NÁS

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti